Αγνό Βιολογικό Μέλι απο Έλατο και Θυμάρι.  10€ το κιλό

Υπάρχουνε 30 κυψέλες, οι μισές στον Αγαλιανό Αιτωλοακαρνανίας και στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας που παράγουν το Ελατίσιο Μέλι και οι άλλες μισές στο Περιθώρι Αιτολοακαρνανίας που παράγουν το Θυμαρίσιο Μέλι.

Μέλι από έλατο. Φρέσκο Ελληνικό μέλι παραγωγής μας.
Μία από της καλύτερες ποικιλίες μελιού, απο τα μελίσσια μας που βρίσκονται σε καταπράσινες πεδιάδες, στον Αγαλιανό Αιτωλοακαρνανίας και στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας
Μέλι παχύρευστο με μοναδική γεύση και άρωμα, υψηλής θρεπτικής αξίας. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, θείο, μαγνήσιο, βάριο, ψευδάργυρο, σίδηρο και χαλκό). Βοηθάει σε παθήσεις του στομάχου, των εντέρων και στην αναιμία, έχει αντισηπτική και διουρητική δράση.

Μέλι από τα άνθη του θυμαριού από τα μελίσσια μας που βρίσκονται σε καταπράσινα χωράφια στο Περιθώρι Μεσολογγίου, με εξαιρετικό άρωμα και ευχάριστη γεύση.
Το θυμαρίσιο μέλι είναι άριστο τονωτικό, αναγνωρισμένο αντισηπτικό και συνιστάται για πρόληψη και αντιμετώπιση αναπνευστικών ή πεπτικών παθήσεων. Προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού, του προστάτη καθώς και από γυναικολογικές ασθένειες.

Αγνό μέλι απ’ ευθείας από την κυψέλη χωρίς καμία επεξεργασία.